×

Registration

Profile Informations

Login Datas

Or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Zanon ZM-25

Koda izdelka: 11963

Okviren dobavni rok: 1 - 5 dni

Zanon ZM-25
462,94 €
Vse cene vsebujejo DDV.

Opis izdelka:

Zanon ZM-25

Visoko zmogljive električne škarje za rezanje sadnih dreves, vinograda in ostalih rastlin. Enostavne za uporabo, natančne na dotik petelina. Izjemo zmogljive baterije, ki (ena) zdrži do 4 ure neprestanega dela v vinogradu. Škarje so preprosto lahke v težko dostopnem terenu se izjemno prilagodijo za čist in varen rez. Pozabite na bolečine v rokah in si privoščite čisti res z škarjami.Podrobne informacije

Details

Zanon ZM-25 Visoko zmogljive električne škarje za rezanje sadnih dreves, vinograda in ostalih rastlin. Enostavne za uporabo, natančne na dotik petelina. Izjemo zmogljive baterije, ki (ena) zdrži do 4 ure neprestanega dela v vinogradu. Škarje so preprosto lahke v težko dostopnem terenu se izjemno prilagodijo za čist in varen rez. Pozabite na bolečine v rokah in si privoščite čisti res z škarjami.
Dodatne lastnosti

Dodatne informacije

Zaloga 1 - 5 dni
Opis

Zanon ZM-25

Visoko zmogljive električne škarje za rezanje sadnih dreves, vinograda in ostalih rastlin. Enostavne za uporabo, natančne na dotik petelina. Izjemo zmogljive baterije, ki (ena) zdrži do 4 ure neprestanega dela v vinogradu. Škarje so preprosto lahke v težko dostopnem terenu se izjemno prilagodijo za čist in varen rez. Pozabite na bolečine v rokah in si privoščite čisti res z škarjami.

Šifra izdelka 11963